Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Simo78
Alue:Musiikkibisnes
Aihe:Demolevyn painaminen
Aika:09.01.2007 13:36   (muokattu 09.01.2007 13:41)
Kyllä tuo cd-netti oli halvin ainakin omassa kilpailutuksessa. Ei sieltä kuitenkaan tilattu, sillä tuohon halvimpaan hintaan sisältynyt levy ei ollut sellainen, jonka halusimme. Eli halvimpaan hintaan levyn pinta olisi ollut kirkas ja painatus olisi tullut siihen mustalla. Halusimme siis valkoisen levyn ja siihen mustan painatuksen. Tämän tekeminen tuli halvemmaksi eräässä toisessa monistuslafkassa. Siellä pääsimme juuri tuohon 1,50 € (sis. alv. 22 %)kapplehintaan sisältäen kannet, levyn, kotelon ja painatukset/ tulostukset.
 
Kuinka monta kappaletta? Toi cd-netin tarjous, kun on sama oli sitten 100 tai 300. Muualta kun olen katsonut, hinta on alkanut halpenemaan vasta vähän isommilla painoksilla... Uskallatko laittaa linkkiä paikasta?
 
No, kukin tyylillään. CD-netti ei ole niin halpa, etteikö löytyisi painopaikkaa, jossa kansien painatuskin voidaan hoitaa oikeasti eikä bittikarttakuvia painamalla ja siten tekstien laadusta tinkimällä.
 
Suttuinen kansi antaa viestin suttuisesta sisällöstä, miksi tehdä huonosti kun hyvinkin voi? Mutta en siis kiellä käyttämästä :)

 
Epäilen että ei ole kyllä "suttuinen", ehkei ihan protasoa! Onhan noita loistavia demoja tehty ilman mitään kansia! Kuinka moni normaalikulutta/baarin pitäjä niitä nyt lähtee sen kummemmin sihtailemaan. Olen nähnyt näitä "parempilaatuisia" kansia(en nyt sano mitä/kenen) ja ei ne ole nyt niin häikäiseviä olleet=)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=2&t=139615