Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:BbAnni
Alue:Klassinen
Aihe:Jelppikerho (kysymykset tänne!!)
Aika:01.01.2007 14:55
No olet oikeilla jäljillä. :P
Siis esiintymiskokemusta mulla ei ole klassisen kitaran kanssa. Mutta jännitys voi haitata jopa soittotunneilla (tosin loppuu yleensä kun tunti etenee) ,ja vuositutkinnot tms tollaset aiheutti jännitystä. Joten voin päätellä että kyllä se konserttikin jännittäisi :)
 
Varmaankin johtuu siitä kun ei ole nassikasta asti soittanut missään matineoissa..
 
Ja totta sekin että ei sen kuuluisi haitata vielä tässä vaiheessa vaikka keikka menisikin ihan reisille.. Pääasia että pääsee edes soittamaan niihin. Tuntuu vain siltä että tämän ikäisenä pitäisi jo osata soittaa yleisölle liiemmin tärisemättä. prk.

Saa nyt nähdä mitä teen / tapahtuu..

 
Mut hei, kun ikää on enempi, niin voi jo suhteuttaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Elämä ei jätä tienposkeen vaikka soittaisikin konsertin kokonaan punastellen, täristen ja hikoillen. Vaikka toisaalta, tiiän kuin inhalta tuntuu soittaa yleisölle, jonka tietää koostuvan musiikinopiskelijoista ja -ammattilaisista. Sillon tuntuu, että ei välttämättä tahtois nähdä ketään keikan jälkeen...Kävi miten kävi, niin älä ihmeessä jätä kitaristina esiintymistä näihin kertoihin. Mitä useammin esiintyy, sitä tutummaksi tulee niitten fyysisten ja henkistenkin tuntemusten kanssa, eikä ne sillon näyttele enää niin suurta roolia siinä MUSIIKISSA. Parhaimmillaan julkisesti esiintyminen voi kuitenkin olla oikein hieno kokemus. Tsemppiä :)!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=9&t=132231