Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Marzi
Alue:Livetoiminta
Aihe:FAQ: Livemiksauksen etiketti
Aika:31.12.2006 18:37   (muokattu 03.01.2007 00:47)
Se on kovin kiva, jos se ns. talonmies olis etukäteen yhteydessä tai edes sen paikalla ko. iltana olevan talkkarin nimi+numero tiedos, jotta sitä voi ahdistella.
 
Kyllä juu. Tai ottaa itse puhelimen käteen ja pirauttaa laitetoimittajalle. Vaikka nykyään on kaikenmaailman kommunikaatiovehkeet ja emailit, niin jostain kumman syystä infojen perillemeno on hirmu nihkeetä välillä. Joko ei ole saatu tai ei ole luettu. Sitten kitistään kun hommat ei täsmääkkään.
 
Joka paikkaan ei aina ehdi soittaa, eikä tarvitsekaan jos tietää, että homma perillä on hommat oletusarvoisesti kohdallaan tai rempallaan. Esim. kesän suurille festareille on aika turha soitella, siellä osataan jo tuo infojen kanssa touhaaminen. Ja jollain pienillä kesäjuhlilla tietää, että pienellä mennään, eikä se haittaa. Sitten mennään. Pääasia, että tietää itse suunnilleen mitä odottaa. Ja oletusarvohan on se, että laitetoimittaja tietää suunnilleen, mitä bändi odottaa. Millä ihmeellä sitä kalustoa muuten mitoittaa?
 
Melkein joka bändin infot on muuten saatavilla netistä, yleensä ohjelmatoimistojen sivuilta löytyy ainakin lavakartta ja kanavalista, joskus myös laajempaa teknistä rideriä ym. Että ei tämäkään mitään atomifysiikaa ole. :D
 
Kommunikoikaa ihmiset! Ei siellä puhelimen toisessa päässä korvaan puraista jos asiasta kysyy. :D
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=137727