Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MarkoA
Alue:Etno, proge, latin
Aihe:Tolonen!
Aika:31.12.2006 10:33   (muokattu 02.01.2007 00:53)
ASiasta ja vierestä. Kukahan hemmetin toope kävi Wikipediaan laittamassa tuommosta hemmetin tärkeää tietoa Tolosesta?
 
Keskustelussa aiempiin juttuihin kommentteja. Mun hataran tietämykseni uskossa noissa parissa Tolosen levyssä kun on ne paskat sirinä soundit kitarassa, niin se johtuisi siitä että on vedetty suoraan vahvarista pöytään eikä mikittämällä kuten normaalisti. Onhan niissä tosiaan huima ero soundeissa. Wigwamin Tombstonella on sama sirkkelisoundi, joka meinaa pilata koko levyn.
 
Itsekkin kuulin ekana Tolonen! levyn kun semmonen oli kirjastossa tarjolla. Suomalainen kitarasankari joka osaa tehdä vaikuttavia sävellyksiä. Samaa sarjaa Pekka Pohjolan kanssa tavallaan. Hienointa varmaan, ettei ole koskaan myynyt itseansä musiikillisesti, eli ei ole lähtenyt rahan ja suosion perässä vaan vetänyt omalla hienolla linjalla aikalailla. Retrospective on aika hyvä aloituspaketti Tolosesta kiinnostuneille, vai mitä?!
 
Juuri sain Pressan viimeisen levyn, ja hämmästyttävän hyvältä kuulosti parin eka kuuntelun perusteella. Suosittelen kyllä hankkimaan jos bändin aiemmista teoksista tykkää. Kuulostaa ihan oikealta, joskin ikä on saanut hieman rosoa soundiin. Mikä ei ole negatiivinen juttu.
 
Tolonen on muuten levyttänyt aika mielettömän paljon kun asiaa miettii. Juuri tuolta Wikipediasta selasin listaa ja on kyllä melko vaikuttavaa jälkeä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=5&t=105013