Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tuplakarhu
Alue:Aloittelijat
Aihe:Yamaha erg-121 gp kitarapaketti alottelijalle
Aika:01.12.2006 17:31   (muokattu 01.12.2006 17:32)
EDIT: Monet kitaristit eivät käytä liikkuvaa tallaa ollenkaan, joten minusta on turhaa ostaa kitara, jossa sellainen on (esim. Pacificat) jossei sitä kuitenkaan käytä. Kiinteän tallan edut: Parempi sustain, bendatessa kielet pysyy vireessä keskenään ja kitara pysyy muutenkin paremmin vireessä.
 
Höp. Kaikissa pasificoissa EI ole liikkuvaa tallaa. Pasificat muuten todella hyviä kitaroita aloittelijalle.
 
Sanoisin tuohon paketin ostoon, että unohat koko paketin. Vahvistin on kuulemani mukaan niin susi, että soittoinnostus kuivuu kasaan puolessa vuodessa. Aina paras vahvistin alkoittelijalle on hinta-laatusuhteellisesti Roland Microcube (Black. Punanen on ruma :D).
Katso kuva tuolta --> http://www.thomann.de/fi/roland_micro_cube.htm
 
Toi pikkunen boxi sisältää kaiken tarvittavan, jos et ole vielä päättänyt, että minkälaista tyylisuuntaa soitollasi haet. Löytyy efektit, mörkömetallisäröt, mahd. akustista soundia jäljittelevä soundi. On phaser, flanger, chorus, tremolo, delay, reverb ja jopa sisäänrakennettu tuning fork (viritin). Vaikka cube on pieni, ei silti tarvii pelätä, ettei sais tarpeeks kovaa ääntä. Volumet puoliin ja saat jo häädön, jos naapureita omistat. Syösittelen ehrottomasti.
 
Ja tuohon päälle joku kiva kitara, ni avot. Nää isommat pojat osaa kertoo kitarasta enemmän mut toi vahvistin on ehdoton hanke
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=136032