Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:bluesfin
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Gallan guitars part II
Aika:27.11.2006 12:03
Princeton onkin sitten pahempi pala, jos kyseessä on "oikea" Fender Princeton. Se on eräs tavoitelluimpia Fenderin comboja, ja sitä on aikoinaan valmistettu sekä yksi- että kaksielementtisenä, tehoa sillä on noin 12 wattia. Oikeastaan ainoa järkevä tapa saada Princeton on joko teettää sellainen vahvistinrakentajalla, tai ostaa tänä vuonna ilmestynyt Princeton Studio Amp -reissue. Ensimmäiset Mesa/Boogiet olivat kopioita (tai jalostettuja versioita) Fender Princetonista.

Sopii toivoa, että princetonisi oli "väärä" Princeton, eli Fenderin punanuppinen 60-wattinen transistoricombo joka sai 80-luvulla nimekseen Princeton ilmeisesti siksi että sen ulkomitat muistuttivat esikuvaa. Soundi oli kuitenkin jotain aivan muuta, kuten kaikissa punanupeissa, ja kyseessä onkin lähinnä punanuppi-twinin pikkuveli. Säästät noin 1500 euroa jos tämä on Pricetonisi.
:-D

 
Noita tylsiä Fendereitä nyt on jo joka jätkällä, hohhoijjaaaa........
 
Taitaa olla kyseessä aito japsi Princeton, joita muistaakseni Televisioapu toi maahan YYA:n aikaan. Harvinainen, erikoinen ja puhtailla hyväsaundinen trankku. Malleja taisi olla comboja ja joku piggy back.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=137538