Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:DZN
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ran Guitars kokemuksia itse kitaroista
Aika:20.11.2006 12:38
Mielenkiintoinen thread, täytyy myöntää.
 
Maailmalla palstoilla on kuulunut samankaltaisi juttuja. Ranilla on on ollut ongelmia puiden kanssa. En tiedä käyttävätkö tarpeeksi kuivia puita nimittäin noita kaulojen elämisiä on ollut. Pahimmillaan on ollut muutama kieroon meneminenkin.
 
Toinen hassu juttu on esimerkiksi siinä Custom quotessa oleva vakio satulanleveys 1 5/8 tuumaa eli 41,3mm. Se tuntuu ihan varmasti erilaiselta 43mm satulaan tottuneelta. Monet specsaavat sen epähuomiossa ja sitten myöhemmin ketuttaa.
 
Originaalifloikkarin vaihtaminen on tavallaani pikku juttu. En ymmärrä miksi Dariuz tuollaisesta rinttaa. Ainoa ongelma on lähinnä, että sitä floikkakoloa pitää pidentää.
Jos tilauksessa lukee tietyt specsit ja valmis tuote ei sitä vastaa niin silloin tuote on susi. Ei se vastaa tilausta vaikka olisikin muuten "hyvä".
 
Kolme vuotta sitten, kun Ran aloitteli toimintaa, vastaili Dariuz reilusti kysymyksiin. Kyselin jo silloin Compound radiusta ja Korinapuuta. Vastaus oli, ettei niitä osata tehdä/saada hankittua. Nykyään meininki on täyttä Amerikkaa. Kaikki onnistuu jos vain maksatte.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=136951