Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:_metalhead_
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mikä vahvistin kotiin rockin ja metallin soittoon?
Aika:16.10.2006 21:29
Elikkäs tarkoitus olisi hommata uusi vahvari kotisoittoon, eli ei tarvitse välttämättä olla mikään 100w kaappi. Kahdenlaista saundia olis tarkotus tuutista saada tulemaan. Toinen sellainen guns 'n roses tyylinen rock-saundi ja sitten joku rankka metalli saundi. Semmosta vahvistinta ei taida olla olemassakaan josta molemmat mainitut saundit lähtis ilman pedalia, joten ehdotelkaa vahvistin-pedali yhdistelmiä.
 
Tällä hetkellä vahvistimiena toimii peavey rage 158 ja sen perässä halpa digitech multiefektipedali (yksi paskimmista ostoksista ikinä!) ja näillä saundi on mitä karmein, tekee sitten mitä vaan.
Kitarana toimii epiphonen Goldtop '56 re-issue Les Paul, jossa on P-90 mikit. Noilla mikeillä ei varmaan mitään kauhean tykkiä metallia saundia ole tarkoituskaan saada aikaan ja toisen kitaran hankinta onkin listassa seuraavana ja se tulee olemaan joku hevikeppi.
 
Tällä hetkellä en soita bändissä johon tarvitsisin omaa vahvistinta ja kuten jo aiemmin mainitsin, vehje tulee koti käyttöön. Mutta onko niin että pieniä hyväsaundisia vaffeja ei ole olemassakaan, eli onko pakko ostaa kotiin joku isompi combo. Ja jos löytyy pieniä hyväsaundisia niin ovatko ne isoihin verrattuna yhtään sen halvempia? Toisaalta ison pöntön ostaminen voisi olla tulevaisuuden kannalta järkevin ratkaisu jos vaikka eksyy johonkin bändiin ja tarttee oman vaffin, mutta ajatus on että säästäis rahaa kun ostaa pienen ja se olisi paljon ergonomisempi sillä vahvistin muuttaa viikon välein ja on aika helvettiä roudata jotain törkeen kokoista kaappia autolla joka viikko.
 
Niin ja budjetti on 300-600 eskoo, mutta saa toki suositella jotain yli rimankin muttei kannata mitään +1000 eukon virityksiä suositella koska sinne asti jousto ei onnistu.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=134775