Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sirdickyj
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Androids - kuka muistaa?
Aika:19.09.2006 12:32
Myös Androidsissa Jara oli pelkästään live-rumpali.
 

 
Ei kun kyllä se oli sama bändi, paitsi että Eriksson vaihtoi kitaransoiton laulusolistin hommiin, ja kitaristiksi sitten tuohon Androidsiin tuli Ade Manninen ja sen jälkeen Tatu Mannberg. Johnny Lee Michaels-aikana rumpalina oli se joku Bone, mikä ei tainnu soittaa kumminkaan enää Androidsin levyllä, vai oliks niitä levyjä kakskin? Yhessä ainakin on konerummut.
 
Nykyäänhän sitten Androidsin basisti Jone Ullakko taas pyörittää Jone's Bros-bändiään jo toistakymmentä vuotta, ja Eriksson taas tosiaan sitä Agenessia. Ade Manninen on semmosessa hienossa bändissä kun Monsterball, missä on mukana myös Tipe Johnson ja jo täälläkin mainitun Jackflash-yhtyeen kitaristi Petteri Hirvanen, sekä bassossa JohnVihervä. Rumpalia en muista, mutta tsekatkaa bändi, jos sattuu kohdalle. Hyvää peruskamaa. Androidsin kosketinsoittaja Veskun saattaa joku muistaa pikkuhitistä "Viisi laiskaa auringossa", jonka teki Pienet Miehet-bändi, joskus 8-köötluvun lopulla tais sekin olla. Mannberg taitaa olla kateissa nykyään. Jara Jokivalli on lopettanut soittohommat, mikä on harmi, koska omalla tavallaan se oli helvetin kova rumpali.
 
E: hommatkaa nämä Too Hot To Rock DVD:t käsiinne jos vanhanliiton suomi-hevi/hard rock kiinnostaa. Kahdella DVD:llä pauttiarallaa sata musavideoo, 1980 alusta lähtien ja uusimmat jostain 90-luvun alkupuolelta. Esitysten taso on... no, sanotaanko vaihteleva.

 
Juurikin Androids kuuluu tuossa yhteydessä siihen parhaaseen kolmannekseen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=132649