Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ossi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fender Super-Sonic-vahvarit
Aika:14.09.2006 11:29   (muokattu 14.09.2006 11:31)
Itselläni on nyt juuri Super-Sonic kotitestissä ja jää sille tielleen :) Olen Vibrolux-moden suhteen samaa mieltä LaXun ja Sammon kanssa, sen ohuelle näkkärisoundille tuskin löytyy paljon käyttöä muualla kuin jossain kantrijutuissa. Bassman taas oli todella myönteinen yllätys, varsinkin lujempaa luukutettuna, perusfenderismi löytyy nätisti.

Yliohjauskanava, nimeltään kuvaavasti Burn, vaatii pikkuisen ruuvaamista sillä niin gain-säädöt kuin tone-namikatkin vaikuttivat "interaktiivisilta" eli kaikki vaikuttaa vähän kaikkeen. Mielestäni tämä Fendereistä normaalisti puuttuva hi-gain-kanava on todella monipuolinen. Lähtee kevyet rosot ja nupit kaakossa taas vehje yltää liki E.Johnsonin sellomaiseen soundiin.
 
Jalkakytkinkäyttöisessä efekti-luupissa on muuten mielenkiintoinen ominaisuus jota käyttämällä vahvistin toimii tarvittaessa kuin nelikanavainen peli. Jos send- ja return-jakit yhdistää jumpperijohdolla, voi luupin tasonsäädöillä nostaa volumea esim. sooloissa polkaisemalla luuppi päälle.
 
Vahvistin on täysputkipeli eli myös kaikujousen ohjaus, kaikusignaalin vahvistus ja efektiluupin signaalinkäsittely tapahtuu putkilla eikä puolijohteilla kuten esim. BluesDeluxessa.
 
Minusta S-S on monipuolinen vahvistin, jossa on mainiosti yhdistetty vanhaa ja uutta. Combossa on omaan korvaan sopivan "vanhalta" ja luontevalta soundaava Celestionin Vintage-ämyri ja kun värkki on vielä helkkarin hyvännäköinenkin, niin se on siinä. Mun mielestä :)
 
Halpahan tuo ei ole, mutta soundi maksaa. Ja painaa :P
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=130168