Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sirdickyj
Alue:Bassot
Aihe:Line6 Lowdown
Aika:31.07.2006 19:08
Onhan ne taaloja, täällä kotomaassa ovh. on 699 euroa.
Nyt on eka kerta bändin kanssa kokeiltu ja tuntuu pelaavan aika hyvin. Aikaisemman vahvarin kanssa oli ongelmaa, kun basson joutui ottamaan PA:han efektilähdöstä ja eq:n ruuvaaminen ei vaikuttanut siihen soundiin. Nyt direct outista lähtee sama soundi kuin minkä on itsellekin ruuvannut.
Pitää tutustua ominaisuuksiin ajan kanssa, eräs hankala piirre tuossa vahvarissa nimittäin on. Kun muistipaikkoihin tallenetut soundit sisältävät ilmeisesti myös tiedon volumetasosta, niin jos kesken soiton siirtyy normaalitilaan niin käyttöön tulee eri volumetaso. Ainakin mulla tuo tuntui olevan aika paljon isompi. No,ainakin soittokaverit pysyi hereillä. Jonkinlaiset pyörät olisi myös kiva lisä, mutta kyllä tuota jaksaa kantaakin.
Ensituntumat on hyvin positiivisia ja lisää kertyy kun pääsee tosissaan soittelemaan.
Ostin samalla kertaa FBV Express pedaalin ja suosittelen, helpottaa vahvarin käyttöä ja viritysmittari toimii huomattavasti paremmin ja tarkemmin.

 
?
 
Onhan ne muistipaikkoihin tallennetut sounditkin muokattavissa, taatusti. Ja jos ei presetit ookkaan muokattavissa, niin kopsaa sieltä mieleisesi soundien asetukset ja kopsaa ne user-käyttöisiin muistipaikkoihin, niissä ainakin on kaikki mahdollinen muokattavissa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=116894