Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:RjW
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Uusi backyard babies
Aika:20.10.2003 17:26
Pari kertaa uudelleen kuultuna: Säkeistö on periaatteessa ihan jees, mutta kertsi on ihan paska. Ja sit se soolo... HMMM.. Uuden levyn nimi on muuten stockholm syndrome. Liekö jotenkin muodissa kun muse teki samannimisen biisin. Making enemies is good on muuten aivan huippualbumi. Ex-files on rockhistorian parhaita biisejä.
 
Jännästi voi mennä mielipiteet ristiin, omasta mielestä Making enemies on ihan menettelevä levy, vaikka siinä on hirveitäkin biisejä (kuten mm. juuri tuo Ex-Files ja nimibiisi). Minun makuuni hyviä biisejä siltä levyltä ovat The Clash, My Demonic Side, ehkä Painkiller.
 
Total 13 on sen sijaan aivan timanttisen kova, todellinen punk/rock-klassikko. Toisaalta noita ei kannata hirveästi toisiinsa verrata, sen verran ovat eri meiningillä tehdyt. Diesel & Power on kyllä todella kehno.
 
Uusi biisi kuulosti yllättävänkin hyvältä, varsinkin kun pelkäsin pahinta luettuani näitä kommetteja. Varmaan aika paljon jatketaan edellisen levyn linjoilla, kunhan ei olisi vaan enää niin paljon yliyrittämistä kun edellisellä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=41310