Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Listen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Virtaa oedaaleille.!
Aika:05.06.2006 13:43
Mites verkkobrummi tuolla kilkkeellä? Ei mahdu kummoiset suotolyytit ainakaan noin pieneen koteloon.
 
Itse sain 1spotin muutama päivä sitten, ja se antaa sirinää sekä haaroitinpiuhaa käyttäessä että ilman (Visual Sound Route 66 ja Digitech Bad Monkey Roland -pedaalit Micro Cube-vahvarin kanssa).
 
Kummassakin ritsassani eli Strato- ja Teles-tyyppisissä (2 humpparia) on ilmeisesti maadoituspiuhat irti tai huonosti juotettu, eli sirinä vaimenee suurimmaksi osaksi kun on kämmenselkä tallassa kiinni tai ottaa kitarapiuhan metallisesta plugista kiinni. Mutta aika paljon kuitenkin hurisee 1spotin kanssa, vaan pattereilla käyttäessä se surina sitten lakkaa. Muuntajan kääntäminen toisinpäin pistorasiassa ei juurikaan vaikuta sirinän voimakkuuteen.
 
Kaikki kitaralaitteet ovat samassa pistorasiassa eli pitäisivät olla samassa maapotentiaalissa. Asunto on kyllä peruskorjaamaton, joten kitaravermeisiin ja tietsikkaan oheislaitteineen ja äänitys/miksaus-vehkeisiin tulee sähkö yhden ainoan pistorasian takaa (keittiöstä, koska siellä on asunnon ainoa maadoitettu pistorasia). Telkkari sun muut videot eivät ole samassa ketjussa.
 
Tekisiköhän tällaisella mitään - Behringer Hum Destroyer ?
 
http://www.lentine.com/87971.htm?parentid=654
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=125813