Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:John Titor
Alue:Etno, proge, latin
Aihe:Frank Gambale
Aika:15.05.2006 21:35   (muokattu 16.05.2006 11:46)
http://images.amazon.com/images/P/B00007CWIB.01.LZZZZZZZ.jpg
Muotitietoinen kaveri!

 
Itse asiassa muodin edelläkävijä - pyjamahousuthan ovat ihan hittituote arkikäytössäkin tämän päivän Jenkkilässä, onpa kyseinen muoti rantautunut jo Suomeenkin:D
 
Itse miehestä - vihaan tuollaisia pakkomielteisiä "opettelen kaiken tällä yhdellä tekniikalla. Ai miten niin soittotekniikat KUULOSTAVAT erilaisilta??" kitaristeja, joita on Gambalen lisäksi mm. DiMeola ja Holdsworth. Mutta ihan pätevästi se on saanut sweepit skulaamaan soittonsa perustana, sellaisissakin paikoissa joissa niitä ei välttämättä tarvitsisi. Soitto kuulostaa vaan pidemmän päälle puuduttavalta kun soitto on jatkuvasti niin samankuuloista soittoteknisistä pyrkimyksistä johtuen. Lisäksi soitto meinaa kaatua hiukan eteenpäin timellisesti jatkuvasti, josta aiheutuu inhottavaa levottomuutta.
 
Gambale myös soittaa munattomasti, tekee munattomia biisejä munattomilla saundeilla ja pukeutuu munattomasti, mutta kuuntelen kuitenkin sujuvasti miehen tuotantoa, koska fuusio usein on tyylinä sellaista hiukan munatonta, ja sille ei mahda mitään. Hiukan ärsyttää hetkittäin jopa tahallisen kuuloinen perinteisten, yksinkertaisten kadenssien välttely tilanteissa joissa ne toimisivat vallan mainiosti, koska musiikki ei tällaisissa tilanteissa virtaa kovin vapaasti.
 
Kaiken kaikkiaan Frank on kuitenkin hieno fuusiokitaristi, jolla on omia juttuja vaikka pataljoonan tarpeiksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=5&t=124272