Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mpnd
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Muusikot ja seurustelu/rakkaus
Aika:25.04.2006 07:48
Mietipä asiaa vaikka siltä kannalta, että itselläsi olisi palava intohimo esim. kirjojen lukemiseen tai ihan mihin tahansa vastaavaan. Kuitenkin se kaikkien rakkain ihminen haluaisi rajoittaa ja hallita sinua tässä asiassa. Hänen mielestään vietät liikkaa aikaa kirjastoissa ja kirjakaupoissa, tuhlaat kohtuuttomasti rahaa ihan turhiin opuksiin, syvennyt mieluummin kirjan lukemiseen kuin kuuntelet hänen murheitaan. Tuntuisi varmaan tosi pahalta. Etenkin kun kyseessä on se tärkeä ihminen, jonka pitäisi kannustaa ja hyväksyä sinut sellaisena kuin olet.
 
Muusikon tyttöystävänä/poikaystävänä ei varmasti ole ihan helppoa. Mut elämä ei aina ole helppoa ihan tavallisen tallaajan kanssakaan. Itsenkin on laitettava asioita tärkeysjärjestykseen. Rakastanko minä tuota ihmistä niin paljon, että luotan häneen ja hyväksyn musiikin osaksi hänen elämäänsä? Vai haluanko minä rajoittaa häntä ja samalla tehdä hänet onnettomaksi? Mielestäni molempien on pystyttävä jonkinlaisiin kompromisseihin.

 
Kiitos! Sait mut miettimaan "oikeita asioita". Luulenpa, etten ole sita asiaa (rakkaus musiikkia kohtaan) hyvin sisaistanyt, mutta kiitos esimerkillesi nyt voin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=122778