Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Twinkle
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Äänityshommien alkuun -ketju, aloittelijakysymykset tänne
Aika:06.04.2006 19:35
Reddien ehdottama isokalvoinen vaihtoehto on ihan ok, jos halutaan sävyä. Usein overheadeilta kuitenkin kaivataan luonnollisuutta, ja pienikalvoiset konkat ovat isokalvoisia neutraalimpia noin niinku nyrkkisääntönä. Röden NT-5 on toimiva valinta, ja jos rahasta on todella tiukkaa, niin T-Bone tekee SC150-puikkokonkkaa kolmella kapselilla.
 
Jos ilmaisin itseäni vähän epäselvästi, niin hakusessa on siis juuri puikkopari ja niiden lisäksi joku laajakalvoinen yleiskäyttöön.
 
Eli siis, Roden NT-1A ja siihen kaveriksi joku toinen pikkukonkkien pari. Tuota T-luu SC150:sta ei taida saaha parina, niin ajaisikohan tuo SC180 -pari saman asian? Niissä ei vaihdettavia kapseleita ole, mutta tarvinneekohan niitä.. ei varmaan jos tuo 57 ja NT1A on reservissä kanssa.
 
En suosittele tekemään triggausta mikeillä. Triggerin signaali on huomattavasti "tiukempi". Perusrokki menee varmaan ihan suhteellisen kivuttomasti mikeillä, mutta esim. nopeissa basareissa tulee ongelmia. Niiden kanssa tulee välillä ongelmia triggereidenkin kanssa.
 
Tämä selvä, mikit mäkeen ja aitoa asiaa tilalle. Parempi investoida suoraan johonkin bassariin sopivaan mikkiin sekä triggereihin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=121298