Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Wolfie
Alue:Bassot
Aihe:Explorer bass
Aika:05.04.2006 22:49
Sitä ei suurin surminkaan ihmisen pitäisi vilkuilla toria missään tapauksessa. Ainakaan tässä rahatilanteessa. Ilmestyi sieltä eteeni ilmoitus tällaisesta Gibsonista ja tuo ihmeellinen fiksaationi Explorer-mallia kohtaan nosti taasen päätään ja ikävästi.
 
http://www.rubiini.com/keikat/kilpi/
 
Ihmeekseni en ollut kuullutkaan, että bassoja on valmistettu kyseisellä muodolla, joten ihmetykseni oli kohtalaisen suuri. Googlen käyttö ei paljoa tilannetta helpottanut ja Harmony Central antoi kaksi kommenttia joista kumpikin kehui laitteen maasta taivaisiin. Basso vaikuttaisi olevan kohtalaisen harvinainen johtuen lyhyestä valmistusajata (ilmeisesti '83-'87) mutta ilmeisesti epipuhelin valmistaa omaa versiotaan bassosta.
 
http://www.thomann.de/thoiw3_epiphone_explorer_bass_bk_prodinfo.html
 
Onko kenelläkään kokemusta tuollaisesta Epiphonen bassosta ja jos on, niin millainen laite on kyseessä? Aitoon G:iin ei varaa varmasti ole ellei joku välttämättä halua lahjoittaa soitintaan puoli-ilmaiseksi. Onneksi todella heikko rahatilanne auttaa hillitsemään ilmiötä nimeltä G.A.S. melko paljon, mutta jossain vaiheessa sitä fiksaatio kasvattaa osuuttaan sellaiseksi, että hommattava se melkein on.
 
Pitää vissiin ruveta lottoamaan jos se vaikka napsahtaisi..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=121293