Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:valje
Alue:Laulaminen
Aihe:Laulaminen refluksi-leikkauksen jälkeen?
Aika:02.03.2006 20:22
Kylläpä sieltä tuli tarpeellista informaatiota ja paljon! Kiitoksia keskustelijoille. Mun kohdalla refluksointi diagnosoitiin alle 2kk sitte ja lääkäri, joka sattui myös olemaan vatsakirurgi, oli heti sitä mieltä että tähystys olis edessä heti kun elämäntilanne sallii. Klassinen laulu harrastuksena ja tulevana ammattina ei salli tommosta vaivaa, enkä itekään aio maksaa lääkkeistä (Somac) 30e/kk. Sovittiin kuitenki tän hetkisten kiireiden takia että palataan tähystysasiaan vasta toukokuun puolella. Palleatyrä on kuulema myös todennäköinen.
 
Tuo pitkä toipumisaika kyllä hirvittää, vaikka uskon kyllä että ei siitä hetkessä toivu.
Vähän vaikee vaan kuvitella itteeni ottamassa rennosti. En osaa... Saako sitä edes koiraa lenkittää, jos koira on vahva ja villi? Vai koskeeko kaikki rajotukset vaan nostelua tms? No, kyselen kyllä lääkäriltäki, kun mulla kävi sen suhteen tuuri että osui pätevä ja empaattinen yksilö kohdalle.:)
 
Sinänsä oli todella helpottavaa että toistuvien nielutulehdusten syy selvisi. Ei ollu helppoa olla parin viikon välein kipeenä ja laulukiellossa. Muut lääkärit pisti sairaslomia ja turhia antibioottikuureja. Kyllä siinä alko napsahteleen jo kovaa kun kaikki aikataulut laulelun suhteen meni p**seelleen ja puhuminenkin oli vähän väliä kiellettyä.
Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=111689