Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pliksu
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Tom Waits
Aika:28.02.2006 21:42   (muokattu 28.02.2006 21:45)
Kertokaa rakkaat ihmiset minulle, mikä teos Waitsin laajahkosta tuotannosta kannattaa ottaa kuunteluun, jos ei koskaan aiemmin ole siihen yhtä biisiä enempää tutustunut? Tack o hej.
 
Riippuu haluaako sitä rähinäpuolta, vaiko alkupuolen jatsahtavaa meininkiä. Itse jostain syystä pidän enemmän tästä Asylum-kauden kapakkajatsimeiningistä. Erityisesti Closing time on kuulunut jo pitemmän aikaa omien lempilevyjen joukkoon (aivan upeita biisejä mm. Old 55, I hope I don't fall in love with you, Martha, Grapefruit moon jne jne.) Toinen tämänkaltainen levy Heart of Saturday Night on myös katsastamisen arvoinen ja todella paljon kiitosta niittänyt platta. Tältä ajalta on myös koottu kokoelma "Asylum years", joka ainakin pikavilkaisulla kokoaa aika hyvin tämän aikakauden kerman sisäänsä.
 
Rähinäpuolelta omia suosikkejani ovat Swordfishtrombones (1983) ja Rain Dogs (1985) Sopivan vinksahtanutta meininkiä ja jos alkaa kaoottisuus tympimään niin seasta putkahtaa sellaisia helmiä kuten "Time", "Downtown Train" ja "Hang down your head". Todella kauniita biisejä ja näin tasapainottavat Rain dogsin jo muutoinkin eheää kokonaisuutta todella hyvin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=118170