Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:John Titor
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Jazzia aloittelevalle
Aika:01.02.2006 12:52   (muokattu 01.02.2006 12:54)
Noista en ole vissiin noista nähnyt keikalla kuin Pennasen. Missähän nuo muut vaikuttaa tai missä voi kuulla/nähdä?
 
Tein pienen korjauksen kun jäi itseänikin vaivaamaan - tuon Hyödyn kohdalla oli levykrediittien väärinymmärrys kyseessä - unohdetaan se mies, se ei soittanutkaan sillä raidalla joka oli mielessäni:D
 
Jees, Sandberg asuu ja vaikuttaa Vaasassa - opettaa ja soittaa suunnilleen kaikki jazz-keikat, vaikkaa ikää ei ole juurikaan kamalasti. Jos tekee pyhiinvaellusmatkan Vaasaan, voi samalla järkätä itsensä Kai Hahdon, Stefan Lindblomin ja Vaasan korkeatasoisten (ainakin rumputyöskentelyltään, sattuneesta syystä) grind core -bändien keikoille.
 
Turpeinen soittaa valitettavasti pääasiassa viihdeosaston kamaa, vaikka eväitä olisi ihan mihin vaan. En oo varma soittaako enää, mutta soitti aikaisemmin Danny Showssa ja Christian Forssin bändissä. Pääkaupunkiseudulla voi törmätä yllättävissä paikoissa - kannattaa pitää silmät ja korvat auki, sen verran kova jätkä on kyllä.
 
Sami Asphan laulaa Wingdom-nimisessä orkesterissa, mutta jos ymmärrykseni ei ole maailman huonoin, enkä sekoita kehenkään toiseen, mies soittaa kitaraa erittäin mainiosti. Käsitykseni mukaan se on ollut opiskelemassa GIT:ssä ja vetänyt (kuten biografiassa mainitaan, ei vaan kerrota että soitin oli kitara) siellä mm. Derek Sherinianin kanssa jotain kakkaa. Fuusio irtoaa aikas hyvin hevin ohessa. Sitä en tiedä, missä Aspia voisi nykyään kuulla kitaran varressa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=115541