Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kaptah76
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Guitar24DE postitoimituksista
Aika:17.01.2006 10:35
Shipment tarkoittaa nimenomaan toimitusta eli sitä, että ne saavat sen postiin. Ei kitara saksasta Suomeen kulje kahdessa päivässä.
 
Pari kertaa olen tilannut kamaa Thomannilta ja molemmilla kerroilla paketilla on mennyt matkalle tasan viikko. Toisella kerralla paketissa oli juurikin sähkökitara. Thomanniltahan saa maililla seurantakoodin, jolla paketin matkaa voi seurata kun se saapuu Suomen postin näköpiiriin.
 
Kyllä tuossa minusta on jo mennyt epäilyttävän kauan. Luultavasti he eivät ole saaneet keppiä tukkurilta ainakaan tuossa luvatussa 2-5 päivässä. No eipä tuo verkkokauppassa ole vielä kuitenkaan mitenkään epätavallisen pitkä toimitusaika. Ikävämpää kuitenkin on, jos he eivät vastaa kyselyihin ja kerro suoraan mikä on homman nimi.
 
Ihmisen psykologia se on kummallista. Itsekin tuumailin rauhassa pari kuukautta minkä kepin ostaisi. Kävin paikallisissa liikkeissä fiilistelemässä jne. Sitten kun valinta oli tehty ja tilaus sisässä, niin jokainen päivä oli kuin tulisilla hiilillä, että missä ihmeessä se paketti viipyy...
 
Kaptah
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=114280