Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Blue Moon
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:The Band - bändien bändi!
Aika:05.08.2003 14:16   (muokattu 05.08.2003 16:28)
The Bandin muista levyistä sekä uran alkuvaiheista Ronnie Hawkinsin --- taustalla voisi tässä innostuksen puuskassa kirjoittaa toisen mokoman
 
Sitä odotellessa kehutaan nyt sentään kuitenkin maailman parasta kitararocklevytystä eli Ronnie Hawkins & the Hawksien "Who Do You Love":a (Roulette, v.-63). Hawkinsin ilkeä - mutta silti vakuuttava - laulutyyli sekä etenkin Robbie Robertsonin ennenkuulumaton soittotyyli (jonkinlainen yhdistelmä Chuck Berrya, Bo Diddleytä, James Burtonia ja vaikkapa Hubert Sumlinia?) rouheine saundeineen tekevät tästä hurjasta esityksestä jotain sellaista, mihin ei yltänyt yksikään myöhempi samanlaiseen vaikutelmaan pyrkinyt 60-luvun -saati sitten myöhempi - rockyhtye (tahi artisti) superkitaristeineen. Täydellinen rock'n'roll-levy.
 
Jos joku on tähän asti hehkutustani jaksanut lukea, niin todennäköisesti ymmärtää, että "Last Waltzilta" löytyvällä esityksellä ei ole käytännössä mitään tekemistä tämän vuoden -63 Roulette-rutistuksen kanssa. Ovat kuin eri planeetalta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=35165