Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juce
Alue:Laulaminen
Aihe:Laulaminen refluksi-leikkauksen jälkeen?
Aika:31.12.2005 20:43   (muokattu 31.12.2005 22:29)
Itselläni todettiin kolme viikkoo sitten vatsantähystyksessä palleatyrä. Vaiva alkoi heinäkuun lopussa. Aamuisin poltteli nielua ja ääni alkoi vuotamaan, eikä laulamisesta tullu enää mitään. Oireet just samat mitä Anttipi tuossa listasi. Normaalia närästystä ei niinkään ilmenny. Lääkäri epäili refluksia. Siitä asti olen syöny nexiumia ja nukkunut melkein puoli-istuvassa asennossa. Ääni ei ole enää sama mitä se oli ennen tätä vaivaa. Kaikin puolin paskamainen vaiva!!!!
Maanantaina lisätutkimuksiin. Lekuri kyseli kiinnostustani leikkaukseen. Kertoi että n. 85% potilaista on tyytyväisiä leikkaukseen. Kuolemanriskistä ei puhunu mitään, mut en epäile etteikö riskiä ole. Nielemisvaikeuksista hän mainitsi, mikäli "kiristysmansetti" tulee liian tiukalle vatsanportin suulle.
Tästä kiristysmansetista tulee sitten takaiskuventtiili ja mm. oksentamisesta ei enää tarvi murehtia leikkauksen jälkeen, joka välttämättä ei ole hyvä asia. Myös röyhtäily jää kokonaan pois ja ilmat tulee sitten sitä toista kautta pois...elikkä ilmavaivat lisääntyy.
 
Voisitko kertoo Anttipi lisää sun leikkauksesta? Mitä sulle tullaan tekemään ja mielellään kuulisin myös operaation jälkeen kokemuksiasi.
Itse haluan myös leikkaukseen.
Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=111689