Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:blyysi
Alue:Roots
Aihe:Ten Years After: Alvin Lee, maailman nopein?
Aika:14.12.2005 15:58
Parilta onnistuneelta divarireissulta löytyi Ten Years Afterin Ssssh -lp ja The collection tupla-lp. TYA on monille jäänyt Woodstockin I'm going home -vetoa lukuunottamatta melko tuntemattomaksi suuruudeksi. Mistähän se johtuu? Siitäkö, että Alvin Lee ei ole niin taitava kuin Clapton, ei niin monipuolinen kuin Beck, ei niin vähäeleisen tyylikäs kuin Kossof, ei niin raisu kuin Page?
 
Tjaa.. Varmasti Alvin Leestä tuli hieman maineensa vanki.. Häntä ilmeisesti mainostettiinkin maailman nopeinpana kitaristina. Lisäksi bändi tais myöhemmällä urallaan lähteä hieman "määrä korvaa laadun" - linjalle. Korjailkaa ihmeessä, nää on vaan jotain muistikuvia kitaralehdistä tai jostain. Itse en bändin tuotantoa omista enkä Leen soittotyylistäkään ole juuri muistikuvia.. Tosin yhdellä Blue Horizon -kokoelmalla on raitoja, joilla Lee soittelee joskus ennen TYA:ta. Ei mitään revittelyä siellä. Tais olla enempi sessiomiehenä.
 
Off topic: Joku hämärä muistikuva on, että SRV:täkin olis markkinoitu joskus ennen maineeseen nousua tai vähän sen jälkeen tittelillä "Worlds Fastest Guitarist"?! Muistaako joku vastaavaa?
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=10&t=111331