Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Razumihin
Alue:Etno, proge, latin
Aihe:Camel
Aika:02.07.2003 23:59
Camel on yksi ehdottomia suosikki bändejäni! Aluksi tutustuin kyseiseen bändiin etsiskellessäni huilumaista ja pehmeää kitarasoundia; Andyn soitto vastasi upeasti huutooni huilumaisuudellaan ja upeilla bendeillä, lisäksi tutustuin ensimmäisen kerran oikeaan huiluun kuunnellessani Miragea. Huilu on ollut siitä eteenpäin yksi lempi soittimistani..
 
Levyista pidän ehkä parhaana kokonaisuutena juuri miragea, mutta myös monet edellisissä kommenteissa mainitut levyt ovat hyviä, tosin "kasari" Camel-tuotantoon osuu myös mielestäni muutami hyvinkin ala-arvoisen kuuloisia biisejä esim äsken kehutulta I can see..:ltä. Tuolla kyseisellä levyllä tosin mainittu Ice biisi on aivan erityinen herkistely helmi.
 
Olisin kovasti kiinnostunut kuulemaan kommentteja aivan uusimmasta, äskettäin ilmestyneestä Camel-albumista, en ole itse valitettavasti vielä levyä kuullut!! Uudemmissa Camel levyissa ei olla juurikaan kuultu Andyn huilun soittoa, täytyy kovasti toivoa, että tällä uusimmalla levyllä kuultaisiin myös sitä..
 
Vielä kommenttina Coming of age levyyn:
 
mielestäni ihan hyvä levy, mutta tuntuu hieman vaisulta nähtyäni kirjaimellisesti "kyynel silmäkulmassa" Coming of age-kiertueen maagisen keikan Varsovassa..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=5&t=32656