Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kapane
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Olavi Uusivirta
Aika:11.10.2005 00:21   (muokattu 11.10.2005 13:38)
Ei, kyllä se oli Olavi Virta. Yhdyn aivokuolion mielipiteeseen.
 
Silläkin riskillä, että ei pariin päivään nähdä totean, että olen samaa mieltä. Tästä MTV Finlandilla pyörivästä biisistä ja muutamasta muusta kappaleesta rakennan tämän mielipiteeni, Olavi Uusivirralta tuntuu puuttuvan se jokin X-tekijä. Biisinä tämä sinkku on ihan messevä, laulajana Uusivirta on vähintääkin kohtuullinen, Henkilönä hänellä on mitä idolilta vaaditaan eli ulkoista ja sisäistä karismaa. Jostain syystä kuitenkin lopputulos on mielestäni pienempi, kuin osa tekijöidensä summa. Uusivirran kokonaisuudesta puuttuu se jokin, mikä tekisi siitä hyvän. Olen usein huomaamattani vaihtanut kanavaa, vaikka olen tarkoituksella yrittänyt katsoa videota. Kokonaisuudessa vaan ei ole sitä, mikä saisi kiinnostumaan artistista.
 
Kun mietitään, että miksi, tulee mieleen se, että onko levy tuotettu huonosti. Livenä en ole Olavia nähnyt, mutta olen huomannut, että jotkin artistit toimivat tuhannesti paremmin livenä, kuin levyllä. Sanokaapa Olavin kanssa samanlaisia kokemuksia?
 
Perustellut ja järkevästi vertailevat mielipiteet ja kommentit toki sallitaan. Pannassa ovat vain idioottimaisuudet tyyliin "Artisti X on p***a!"
 
Moderaattori
Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=105098