Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Koskettimet
Aihe:Roland Fantom-Kilta
Aika:27.09.2005 03:39
Helppokäyttöisyys on tullut muuallakin esille. Aattelin ensin hommata sähköpianon, mutta tulin sen aikaansaamiin rajoitteisiin ja rupesin miettiä muuta vaihtoehtoa. Ajattelin, että josko hommais Sl-880 ja räkin. Kysyin vaimolta mielipidettä ja se sanoi: "hyi ei kai se oo musta.":) Sitten aattelin, että hitto pitää siis olla nätti syna ja sitähän X8 on. Joten nyt se ois hakusessa ebaysta varmaan. Onhan siinä paneelissa muutakin, mitä SL-880 ei ole, joten ei se väri sitä ratkaissut. On se kyllä pirun paljon kalliimpikin.
 
Mun mielestä Motif oli vaikeakäyttöinen, en koskaan jaksanut kunnolla perehtyä sen käyttöön. hommasin scsikovonkin käyttääkseni sampleja, mutta oli sekin aika vaivanloista puuhaa. Lisäksi en tykännyt plug-in kortin viiveestä patchien välillä. Fantom tuntuu jotenkin niin loisteliaalta, että kai se on ostettava :) !!!!!!!
 
P.S. Niin alkuun tosiaan aattelin XR-räkkiä, mutta siitä puuttuu niin paljon sellaista minkä voi liittää vain Fantomin helppokäyttöisyyteen. X8:n Paneelista löytyy drumpadit, mikä on myös loistavaa. Iso väriruutu. Mitä muuta voisi toivoa. Sanokaa nyt ne huonot puolet?:) Ai niin eräs kuuluisa tuottaja ja miksaaja sanoi mulle, että Motifissa on niin kirkkaat äänet, että niitä on vaikeampi saada toimimaan miksauksessa kuin esim. Rolandin soundeja.

 
Kirkkaus komentti oli hyvä kuulla musta tuntuu samalta Yamaha s30 synan kanssa. Lisäksi eniten arvostamani suomalainen kosketinsoittaja käyttää Fantom X8 ja toki muutakin. Tosin en tiedä löytyykö myös Motif.:)
Ja Fantom demot rulas muutenkin enempi valitan motif kilta tätä mielipidettä mutta näin on.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=104175