Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tarrasque
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Miten löysit suosikkiyhtyeesi?
Aika:03.09.2005 13:27
Tom Waits - radiosta livekeikka, jonka jälkeen lainasin "Alicen" ei säväyttänyt hirveästi vaikka hyvä hymistelylevy onkin, myöhemmin Kangasalan huikeista c-kasetti kokoelmista Rain Dogs .. "ja paluuta ei ollut"
 
Carcass - lähinnä albumin Symphonies of sicknessin levyn teeman takia innostuin koko bändistä muutenkin kuin "taustamusiikkina".
 
Morphine - eräs opettajaystäväni USA:sta hehkutti tätä jo vuosi pari sitten, nyttemin koulussa eräällä tyypillä oli levy matkassa (The Night) jonka sitten pyysin lainaan. Sen verran oli hyvät täpinät Morphinella että marssin suorintein Rebel Musicciin.
 
Simon and the Garfunkel - tässä parisen vuotta sitten piti autoreissulla saada radiosuollolle jotain korviketta niin laitoinpa Best of -kasetin kyseisiltä herroilta kuulumaan. Kuolemattomia biisejä, loistavat stemmalaulut...okei menee mainostuksen puolelle.
 
YUP - kuulin ala-asteella ensimmäistä kertaa YUP:n sointuja kaverin vinyyliltä. Paha Vaatturi oli sitä luokkaa että jokin kipinä jäi kytemään tuonne päähän, jonka jälkeen sitten pikkuhiljaa innostuin, notta nykyään on ihan oikeasti kaikki levyt niin puhkikuunneltuja (jopa ne englannin kieliset) että muistaa tekstitkin ulkoa.
 
Yleisesti ottaen vois sanoo että eipä nuita tuu uusia tuttavuuksia kovin usein vastaan. Tuntuukin siltä että uusiin bändiin tutustuminen tarvii jonku ulkomusiikillisen kipinän siitä innostuakseen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=59368