Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Guderian
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Immortal
Aika:24.08.2005 09:08
Aivan pirun kova bändi. Penskana tuli elettyä niin voimakkaasti sen musiikin mukana. Todella hyviä biisejä, kolme ekaa levyä ovat kyllä aivan ehdottomia huipputeoksia. Battles in the North on sekopäisyydessään väkivaltaisen rummuttamisen Raamattu! Soittovirheet vain luovat kuvaa intohimosta ja hengen voitosta materiasta.
 
Diabolical Fullmoon Mysticismin jälkeiset Pure Holocaust ja jo mainittu Battles in the North...huh mitkä flashbackit noista tulee! Nimibiisi Pure Holocaust kun lyö viimeiset iskut niin jää kylmä ja mukiloitu fiilis! Blizzard Beasts oli vähän kumma välityö, jota riivasi todella kummalliset soundit (jotka vaihtelevat biiseittäin)...ja nämä post-BB -levyt ovat jääneet hieman vieraammiksi. Jää sellainen kuva, että kaverit ovat tehneet täyden ympyrän musiikissa ja kääntyneet soittamaan omaleimaisesti wanhojen aikojen musiikkia, musiikkia joka sai heidät aikoinaan kuuntelemaan ja soittamaan. Mutta mistäs minä tiedän!
 
Täydellinen gimmick, täydelliset kuvat ja aivan upeat videot. Juuri tällainen egoilu sai aikoinaan kääntymään yhtyeen puoleen...ei mitään varsilenkkareihintuijottelua.
 
One more beer and 3 ekaa levyä Immortalilta and I'm just fine!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=101075