Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Akiman
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Diablo
Aika:22.08.2005 10:02
Eiköhän aloiteta yksin tein uusi keskustelu uudelle albumille ja sen odotukselle, sillä odottajia löytyy varmasti melkoisesti.
 
Tervehdys metallin ystävät!
 
Pakko se on kuulkaa vaan uskoa, että Eterniumin pikkuveli alkaa olla jo todellisuutta! Me emme siis sittenkään ole ainakaan VIELÄ seniileitä! Äitinsäkin voi olosuhteisiin nähden hyvin. Lääkitys on ollut kyllä välillä kovaa luokkaa, mutta mitäpä se Pohojanakka ei kestäisi?
 
Me tulemme todistamaan neljännen, todennäköisesti myös ilkeimmän ja synkkämielisimmän lapsemme syntymän tuossa elo–lokakuun välisenä aikana ja te, rakkaat ystävät pääsette valtakunnallisiin ristiäisiin 18.1.2006.
 
Synnytys tapahtuu tälläkin kertaa keisarinleikkauksella, kuten tapana on jo kaksi kertaa aiemminkin ollut. Elokuun lopulla alkavassa synnytyksessä kirurgina toimii totutusti Heikki Malmberg ja anestesialääkärinä Samu Oittinen. Operatiivisissä instrumenteissä ei tule tapahtumaan juurikaan muutoksia sitten Eterniumin. Pari uutta äänentoistolaitetta on hommattuna sitten viimenäkemän ja tarkastelemme lähikuukausina miten ne käyttäytyvät leikkaussalissa. Niiden tuotemerkeistä emme lähde enempiä repostelemaan koska ko. laitteita ei ole ilmaiseksi saatu. Muu miehistö istuu operaation alun ajan Music Bar Sputnikissa, koskapa emme kestä katsella neitseellisen lihan viiltelyä. Äitihän on ollut joka kerralla eri. Ristiäisten järjestelyt alkavat lopun jäsenistön osalta syyskuun alussa. Minä koetan sitten siinä jossain välissä vielä saarnata kakaran päähän vähän tolkkuakin, jotta siitä ei tulisi samanlaista vässykkää kuin useimpien muiden orkestereiden pienokaisista tuppaa tulemaan. Omassa kasvatustiimissäni tullaan tällä kertaa kuulemaan ennestään tuttuja Keijo Niinimaata (Rotten Sound) ja Markku Kivistöä (Pain Confessor), mutta lisävahvistukseksi urpokuoroon on vielä varmuuden välttämiseksi kysytty myös Tuomo Saikkosta ja Kuisma Aaltoa (Mokoma). Näillä eväillä saadaan luultavasti syksyn viimeisetkin lehdet putoamaan puista. Mitään erityisvieraita (sopraanoja tms.) ei tulla leikkaussalissa kuulemaan.
 
Tällä kertaa avainasemassa on siis ryhti, ennen kaikkea ryhti! Tavoitteena tulevaisuudessa on nimittäin hiihdon miesten A-maajoukkue
 
Lapsukaisen nimikin on jo selvillä ja se paljastetaan tuossa myöhemmin syksyllä. Björn Dählie se ei kuitenkaan ole, vaikka minulla onkin jo vahva käsitys, että tämä meidän tuleva pienokainen tulee syntymään ns. sukset jalassa ja riskisti hemohessiä suonissaan.
Tästä luvassa lisää informaatiota myöhemmin jos koen siihen tarvetta.
 
Heh, täytyy vaan sitten muistaa katsoa vähän sen "pienokaisen" perään, etteivät ne Hiihtoliiton miehet kätyreineen tule sotkemaan tämänkin nuoren hiihtouraa.
 
Koko komppania toivoo kuitenkin lapselle komiaa näköä, tuuheita rintakarvoja ja isoa egoa, sillä ensi keväänä niille tulee varmasti käyttöä.
 
Tervanevalla tavataan!!
 
Rainer Nygård, veljenne ladulla, veressä ja metallissa.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=101153