Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hoffe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Esp horizon fr II
Aika:25.07.2005 21:24
esp horizon fr II. onkos kenelläkään kokemuksia kitarasta? voiko kitaraan tulla vaurioita matkan varrella?
 
Itsellä on kaksi kyseistä kitaraa. Toisen ostin uutena ja toisen käytettynä. En ole katunut kummankaan ostoa hetkeäkään. Vaikka kitaroiden pitäisi olla samanlaisia, olen huomannut soitannollisia pieniä eroja. Kuitenkin tuon hintainen kitara antaa viitteitä siitä, että laatu on tasaista, joten tilaaminen ennen testausta ei ole kauhea riski. Kitarassa on järjestäen laadukkaita osia Gotohin virittimistä orkkis floikkaan, puhumattakaan puuosista tai viimeistelystä.
 
Teknisiä tietoja ja kuviahan löytyy:
 
http://www.espguitars.co.jp/oversea/index_gt.html
 
Vaikka sivustolla FRII:n värivaihtoehtoja on vain kaksi, niin mallia valmistetaan myös DK Brown SB värivariaationa. Mielestäni juuri tuo DKBrownSB on näteimmän näköinen luonnossa. Sivustolla näkyvät värit eivät kerro todellisuutta, esim. tuo STBC (punainen) luonnossa tummempi kuin nettisivulla. Kitaroissa, joissa on sama värivaihtoehto, saattavat jopa sävyltään erota toisistaan, sillä ne tietääkseni maalataan käsin.
 
Käsittääkseni tuota kitaraa myydään poikkeuksetta kovalla lentolaukulla, joten vaurioita tuskin tulee rahdissa. Ennen thomannin tilausta kannattaa katsella käytettynä...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=98733