Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:DJKaaos
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Rautalankamusiikkia
Aika:19.07.2005 20:46
No jos oikeasti kiinnostaa, niin hommaa joku Shadows -yhtyeen kokoelma vaikka ekana. Jos taas suomalainen wanha rautalanka tyyliin Emma ja Mandschurian Beat kolahtaa, niin sitten suosittelisin sellasta Fazerin kokoelmaa kuin Rautalankaklassikot.
 
www.twangsville.net , löytyy lähinnä uusrautalankaa.
 
Agents ei välttämättä ole ihan rautalankaa, tosin riippuu miten kukin rautalangan käsittää...onko laulettu musa enää rautalankaa onkin sitten makuasia. Toki Agentsien kaikissa kappaleissa tärkeintä on Pulliaisen kitarointi, joka siis on puhdasta rautalankakitarointia. Ja tietysti heiltä löytyy myös instrubiisejä. Makuasia tykkääkö niistä sitten. Itse en tykkää heidän levyttämistään instruista (pois lukien hypnoottinen Apache, joka kasvaa pikkuhiljaa täyteen mittaansa), syitä: soundimaailma on todella sekava... taustalla ulvovat urut ja aivan kuin katupora huutaisi myös taustoilla...mieleen tulee, että äänitykset on tehty jossain rakennustyömaalla. Livenä Agentsien instrumentaalit ovat sitten omasta mielestäni maailman mahtavinta musaa, kun taustalla ei ole urut ja muut huutamassa, vaan tyyli on klassinen kaksi kitaraa, basso ja rummut.
 
Peruslevykaupoista rautalankamusaa on vaikeahko löytää, mutta jos todella haluaa löytää ko levyjä niin niitä kyllä on saatavana.
 
Rautalanka on mahtavaa musiikkia.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=98432