Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:passe
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Rumpujen viritys
Aika:17.07.2005 01:43
Hmm..mielenkiintoista, pitänee siis kokeeksi ostaa joku ihan peruskalvo. Pitikin vielä kysymäni, että kuinka paljon resokalvot vaikuttavat kokonaissoundiin ?
 
Itse olen pyöritellyt päässäni ajatusta ostaa samaiset kalvot, kuin Nicko McBrainilla, eli Ambassadorit päälle ja (muistaakseni) Ambassador Ebonyt alle. Jotkut mustat Remot siellä kuitenkin oli, tuskin kuitenkaan Pinstripet ?
 
Mietin vaan, että käsitykseni mukaan mustat kalvot ovat aika rankalla kädellä dempattu, joten helpottaako tuo kenties jotenkin virittämistä, että silloin vain yläkalvolla pelaamalla saisi kunnon soinnin ? Vai toimiiko se juuri päinvastoin, että rankasti dempatulla kalvolla on juurikin erittäin kapea alue, jossa se soi kunnolla. Toisaalta saatan muistaa tuon demppiasiankin ihan päin honkia.
 
Alakalvoista siis onko minkäänlaista yleissääntöä vai onko se aivan sama mitä siellä pitää. Virvelissä tottakai on omat juttunsa, mutta siihen uudet kalvot ovatkin jo odottamassa. Tomien kohdalla siis olisi hyvä tietää missä mennään.
 
Ja Ddrum54:lle kiitosta neuvosta, tuo auttoi jo huomattavasti

 
Menee jo kännijankutuksen puolelle, mutta painotan vielä, että kyllä! sillä on todellakin väliä mitä alakalvoa käytät ja miten sen virität.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=63967