Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Aerodactev
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Unohdetut rivibiisit
Aika:07.07.2005 11:57
GENESIS
 
Seven Stones - tätä ei liene livenä kuunaan soitettu, ja muutenkin kyseessä on aliarvostettu biisi. Mielestäni se kuuluu kuitenkin samaan kaanoniin vaikkapa Firth of Fifthin kanssa; erittäin hyvin sävelletty biisi! Varsinkin lopussa oleva mellotron-melodia...
 
For Absent Friends, Harlequin, More Fool Me - varsinkaan viimeistä ei tunnuta arvostettavan, varmaan vaan "Phil Collins vitun kakka nönönöö" -progeuskottavuuden nimissä. Kaikki tyynni ovat hyviä akustisia välipaloja vähän Jethro Tullin Aqualung-levyn tyyliin. Viimeiseksi mainittu on todellakin levyn parasta antia, verrattuna nyt vaikka Cinema Show'n väkisinväännettyyn 7/8-osaan, tai hädin tuskin kasassa pysyvään The Battle of Epping Forestiin.
 
JETHRO TULL
Lick Your Fingers Clean - Tän oli alunperin tarkoitus olla Aqualungin lopetusbiisi, mutta Anderson ämpyili siihen sitten Wind-upin, joka kyllä häviää tunnelmassaan tälle tosipaljon-0. Julkaistiin kuitenkin onneksi myöhemmin Aqualungin remasterin bonusbiisinä, jossa se tuleekin heti Wind-upin jälkeen. Myöhemminhän tästä tehtiin Warchildille versio Two Fingers, joka on taas ihan körsö.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=97602