Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aleksi
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Raised Fist
Aika:03.06.2005 03:57   (muokattu 03.06.2005 04:01)
Bändin paras tuotoshan on jo henkilökohtaiseksi klassikoksi noussut Ignoring the guidelines, joka on kokonaisuutena yksi parhaista -ellei paras- levyistä mitä tämä planeetta päällään kantaa. Biisimateriaali on kauttaaltaan loistavaa puhumattakaan sanoituksista ja koko meiningistä ko. lätyllä. Itselleni ikuinen top5 -levy.

 
Mulla on juuri toisin päin. Eli Dedication edustaa bändin ehdotonta parhaimmistoa, kun taas Ignoring the guidelines on vähän epätasaisempi. Loppujen lopuksi musta aika samantyyppiset levyt kyseessä ja koska Dedication tuli hankittua ensin, niin pidän siitä luonnollisesti(?) enemmän.
 
Jos viittaat siihen Burning heartin sivuilla olevaan klippiin, niin sehän on käsittääkseni vaan Raised fistin tekemä coveri jonkun (en muista kenen) biisistä Burning heartin Heart-Attack kokoelmalle... Eli suomeksi sanottuna vähän kieliposkessa väännetty viisu. Korjatkaa jos olen väärässä...

Tuo on muuten oikein hyvä uutinen. Latasin tuon biisin siinä luulossa, että se edustaa Raised Fistin uutta tuotantoa. Toivon hartaasti, että olet oikeassa.

Abduktiosta: kova bändihän tuokin. Perustuu tositapahtumiin-ep on ollu kovassa soitossa ja uusi kokopitkäkin on ostettu. Sitä en ole vielä tarpeeksi ehtinyt kuuntelemaan, mutta helvetin lupaavalta vaikuttaa. Tuntuu, että musiikki on "kypsempää" kuin tuossa ep:llä.

Ei ole mullakaan ihan tuon aikaisemman ep:n tasolle noussut tuo Tuli kulje kanssani -albumi, mutta eiköhän se sieltä. Kerran olen jo kuullut uutta levyä livenäkin. Toimi niinkin ihan kivasti.
 
EDIT: kirjoitusvirhe
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=94780