Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mechanizm
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Roger Waters
Aika:01.06.2005 15:18   (muokattu 01.06.2005 15:21)
Minäkin olen vähän hakusessa näiden tietojen kanssa, mutta eikös herra Waters pink floydista lähdettyään aloittanut jonkinlaisen oikeusjutun etteivät jäljellä olevat jäsenet voisi enää käyttää Pink Floyd-nimeä?
 
Watershan ei käsittääkseni varsinaisesti eronnut Pink Floydista, vaan hajoitti ainakin omasta mielestään bändin. Ja kun muut päättivät jatkaa edelleen ilman, Waters nosti oikeusjutun jolla pyrki saamaan Pink Floyd nimen oikeudet itselleen.
Oikeuksia nimeen hän ei kuitenkaan saanut, mutta sai itselleen osan Pink Floydin tavaramerkeistä, kuten The Wall teeman seinineen ja vasaroineen, sekä siat. Tiedä kuinka ilkeilyä Pink Floydilta myöhemmin oli ottaa "sika-aihe" omiin tarkoituksiinsa siten, että he lisäsivät sian suuhun torahampaat ja sanoivat sen olevan villisika. Sellaista isojen miehien nahisteluahan se on.
Gilmour ja Watershan eivät ole tavanneet toisiaan kasvokkain about 20 vuoteen. Katkerat on fiilikset varmaan vieläkin, joskin Water on ainakin omasta mielestäni jo tainnut hieman pehmentyä siitä "kusipäästä" joka aiemmin oli.
 
Eihän se Neron elämä helppoa ole. Varsinkaan sen elämän sovittaminen muiden, tavallisten ihmisten egojen sekaan. Troubled Genius.
 
Tuossahan Aikavaikea hyvin kiteytti asian. Isoja egoja ja suuria persoonia. Niitä ei montaa yhteen bändiin voi mahtua.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=94719