Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-septimisti-
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Roger Waters
Aika:01.06.2005 12:40   (muokattu 01.06.2005 15:20)
Jahas jahas. Ikuisuusprojekti alkaa olla valmis. Mielenkiinnolla syyskuun loppua odotan, vaikka olisihan Waters ehkä voinut tuon ajan käyttää muuhunkin kuin oopperan tekoon. No mielipiteet mielipiteinä ja tämä on vain minun.
 
Vieläkin yön synkinpinä hetkinä ajoittaan suoraan sanottuna vituttaa että missasin miehen edellisen suomen keikan. Onneksi In The Flesh live auttaa. Levyltä löytyvät mm. aivan jumalainen versio Dogs biisistä sekä osoitus siitä, että Watersin sävelkynä ei ole tylsynyt: Each Small Candle.
 
Amused To Death on toiminut ehkä parhaiten miehen soololevyistä. Hienoja biisejä. Jokin aika sitten internetissä julkaistut Leaving beirut ja To Kill the Child olivat myös ihan asiallisia teoksia.
 
Henkilökohtaisesti Roger Waters on mielestäni biisintekijänä ylitse muiden.
 
Eniten Ira'n valmistumisessa kiihdyttää kuitenkin väistämättömät ajatukset sen jälkeisestä maailmasta: Nick Mason ja Waters ovat aikoja sitten elvyttäneet oikeusriitojen repimän ystävyyden. Varsinkin Mason on tuonut viimeaikoina voimakkaasti ilmi halunsa nostaa pink floyd haudasta. Richard Wrightillä ei myöskään ole mitään tätä vastaan. Gilmour on pysyvästi linnoittautunut asuntolaivaansa.
 
Gilmour
Wright
Mason
Guy Pratt
 
Waters
Wright
Mason
Snowy White
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=94719