Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ben_D
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Forbidden
Aika:27.05.2005 16:18   (muokattu 27.05.2005 16:19)
En ainakaan muista nähneeni ketjua Forbiddenille. Todella asiallinen Bay Area thrashorkesteri. Bändissä rumpuja on takonut muuan Paul Bostaph. Alkuperäinen kokoonpano oli Bostaph (rummut), Russ Anderson (laulu), Robb Flynn (kitara), Craig Locifero (kitara) sekä Matt Camacho (basso). Robb Flynn lähti Vio-lenceen (myös tutustumisen arvoinen bändi) ja hänet korvasi Glen Alveilas, joka on soittanut myös Testamentissa "Return To The Apocalyptic City" EP:llä sekä Ritual rundilla.
 
Bändi ensimmäinen julkaisu oli 1988 Forbidden Evil. Heti seuraavana vuonna julkaistiin legendaariselta Dynamo Open Air festareilta Raw Evil: Live At Dynamo. Glen Alveilas häippäsi bändistä Testamentiin ennen 1990 julkaistua levyä Twisted Into Form. Kun Bostaph keräsi kamppeensa ja häipyi Slayeriin, soitti vuoden 1995 Distortion levyllä kannuja Steve Jacobs (myös Testamentista tuttu).
 
Itsellä on bändiltä kolme ensimmäistä levyä eli Forbidden Evil, Raw Evil sekä Twisted Into Form. Parhaana noista kolmesta pidän debyyttilevyä. Twisted Into Form on tyyliltään jo hieman teknisempi. Ainut häiritsevä asia on toisinaan laulaja Russ Andersonin kiljahdukset, mutta onneksi niitä ei paljoo biiseissä ole.
 
Kuten moni muukin 80-luvun thrashpumppu, jäi tämäkin isompiensa eli Slayerin, Metallican, Megadethin, Testamentin, Exoduksen jne. jalkoihin eikä ole koskaan saanut mielestäni ansaitsemaansa huomiota. Todella tasokasta soittoa varsinkin Twisted Into Form levyllä. Tutustumisen arvoinen bändi jos vanhempi thrash uppoaa. Örinälauluja tai hirveetä pommitusta on turha odottaa. Tää on sitä itseänsä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=94339