Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Silvio Dante
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Sleepy Sleepers
Aika:26.05.2005 12:52
70- ja 80-luvuilla kun elettiin kekkoslovakiassa, jolloin esim. ryssittely ja Karjala olivat tabuja, oli rohkea veto lähteä tekemään pilkkaa kaikista mahdollisista "kielletyistä" aiheista. Vieläpä kun Sleeppareiden jätkät olivat umpihulluja ja aina kännissä, niin eipä ihme että ihmiset hakeutuivat keikoille, kiinnostuivat levyistä ja seurasivat jätkien tempauksia.
 
Takaisin Karjalaan levyn nimi piti olla alunperin Karjala Takaisin mutta jopa sliipparit vaihtoivat/joutuivat vaihtamaan levyn nimeä. Ja eikös jotkut levyt/biisit olleet pannassa ylellä.
 
Niinhän se on, että ihmiset ovat aina kiinnostuneet sirkushuveista. Suosittelenkin kaikille kirjaa 'Jytinää Eestissä'. Sitä kirjaa ei pysty totisella naamalla lukemaan.
 
Ei pysty, ei. Heikkerön kepposet on aika murhaa. Tosin jätkäthän sitten kosti Heikkerölle!
 
Kukapa olisi voinut kuvitellakkaan esim. vuonna 1974, että puna-armeijan kuoro esiintyy 20 vuoden päästä rockbändin kanssa Helsingin Senaatintorilla, aloittaen keikan Finlandia-hymnillä.
 
Näin on, siihen kun olisi vielä väittänyt lisäksi että "joo, joo, ihan totta ja jengiäkin tulee vielä yli nelkytdonaa" niin hulluna olis pidetty.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=94198