Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-J
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Sleepy Sleepers
Aika:26.05.2005 11:27
70- ja 80-luvuilla kun elettiin kekkoslovakiassa, jolloin esim. ryssittely ja Karjala olivat tabuja, oli rohkea veto lähteä tekemään pilkkaa kaikista mahdollisista "kielletyistä" aiheista. Vieläpä kun Sleeppareiden jätkät olivat umpihulluja ja aina kännissä, niin eipä ihme että ihmiset hakeutuivat keikoille, kiinnostuivat levyistä ja seurasivat jätkien tempauksia. Ja lisää vettä myllyyn toi se, että Sleeppareiden riveissä soitti eri aikakausilla kovia nimiä, kuten Albert Järvinen, Dave Lindholm, jne.jne.
 
Niinhän se on, että ihmiset ovat aina kiinnostuneet sirkushuveista. Suosittelenkin kaikille kirjaa 'Jytinää Eestissä'. Sitä kirjaa ei pysty totisella naamalla lukemaan.
 
Itseasiassa minä pidän Sakke Järvenpäätä ja Mato Valtosta suoranaisina neroina. Jätkillä on piisannut huimia ideoita vuodesta toiseen, jotka ne penteleet kaiken lisäksi aina toteuttavat! Kukapa olisi voinut kuvitellakkaan esim. vuonna 1974, että puna-armeijan kuoro esiintyy 20 vuoden päästä rockbändin kanssa Helsingin Senaatintorilla, aloittaen keikan Finlandia-hymnillä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=94198