Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:LHU
Alue:Keikkapaikat
Aihe:On the Rocks (Helsinki)
Aika:17.05.2005 01:12
On the Rocks, Mikonkatu 15, Helsinki
 
Vajaat 400 henkeä vetävä rokkiluola Helsingin ydinkeskustassa, sisustusmateriaalina vuolukiveä ja puuta.
 
Lava suht erikoinen, ns. "puolikuun" muotoinen, paikalla on tilaan riittävä äänentoisto, "perus" valosetti sekä paikan tunteva ja asiansa osaava tekninen henkilökunta. Rocks on sisustusmateriaaleistaan sekä arkkitehtuuristaan johtuen suhteellisen vaativa paikka soundiensa suhteen joten lämpimästi suosittelen kuuntelemaan mitä talon teknisellä henkilökunnalla on kerrottavanaan, siinä talossa on moni bändi ja miksaaja mennyt metsään ja pahasti.
 
Jos vie omia vehkeitä mukanaan niin sähköä on riittävästi ja monitoritiskillekin löytyy haaroitukset, oman valotiskinkin saa kätsysti kytkettyä.
 
Roudaus etuovesta street-baarin läpi (20m), hissillä alakertaan ja siellä vielä pari porrasta ja kynnystä. Pyörillään olevat laitteet helpottavat orkesterin elämää suunnattomasti. Lukittava takahuone sisältää virvokkeilla varustetun jääkaapin mutta wc:n joutuu jakamaan yleisön kanssa. Ruokaa ei saa koska sitä ei ole. Soundcheckin saa tehdä rauhassa ilman yleisöä mutta harjoitteluun ei suopeasti suhtauduta, "treenit treeniksellä ja keikat keikkapaikoilla" -metodi puraisee jälleen.:)
 
Keikat alkavat poikkeuksetta viimeistään klo 23, yleisö on "rock-orientoitunutta", dj soittaa rockia, meininki on rock ja henkilökuntaa on kehuttu yhdeksi Helsingin mukavimmista, eikä syyttä. Auki neljään joka yö, ulos saa roudata myös baarin aukioloaikaan. Ikäraja 23, vieraslistalaisille taitaa riittää vähempikin.
 
Keikkamahdollisuuteen löytyy infoa netistä: http://www.ontherocks.fi
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=93413