Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Aegis
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Underground thrash metallia
Aika:04.04.2005 14:40
Ajattelinpa nyt aloittaa tämmöisen topikin kaikenlaisista kellareissa lojuvista thrash/speed bändeistä, kun itse sellaisia aina netin syövereistä etsiskelen. Eli pistäkää linkkiä ja jonkinlaista kuvausta bändin tyylistä. Tässä nyt on parhaimmistoa itse löytämistäni bändeistä.
 
Pitch Black http://www.pitch-black.us
Modernimman puoleista rässiä. Yllättävää suorastaan miten nykyään niin yleisesti käytetyistä elementeistä on saatu aikaiseksi näinkin tiukkaa kamaa.
 
Deceiver http://www.deceiver.tk/
Enemmän heavy metallin ja speedin puolelle nojaavaa kamaa. Löytyy poikien eka mini-cd hyllystä ja onkyllä niin tiukkaa kamaa että. Täti vihreän tuottamat sounditkin potkii kunnolla. Täyspitkä ulkona kuulemma toukokuussa, se on pakko saada.
 
Sauron http://www.sauron666.cjb.net
Poserit kyykkyyn! Tässä on sen verran rujon kuuloista lasettamista että tulee paskat housuun nopeammin kun ehdit sanomaan Dark Angel. Kreatorin eka tulee myös mieleen, mutta tiukemmalla soitolla ja rujommalla soundilla. Kovin ehkäpä tämän päivän rässibändeistä, näiltäkin on täyspitkä hyllyssä.
 
P.S: Pieni toivomus: Jätetään tämän topicin ulkopuolelle se omien bändien mainostus, sille on omat paikkansa. Kyllä teidät mainitaan jos olette sen arvoisia :)
 
P.P.S: Ja jos joku sattuu vielä tietämään jonkin uudemman tosi tiukan brittityylistä heviä vääntävän bändin, niin mainintaa vaan tänne.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=89679