Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Dr Dominant
Alue:Musiikin teoria ja säveltäminen
Aihe:Mnetin Finale-forum
Aika:17.03.2005 19:06   (muokattu 17.03.2005 19:09)
Hei,
 
kuinka saan sävellykseni kuulostamaan vähemmän paskalle?
 
Tarkistin otsikkorivistä Edit valikon kohdalta, mutta en löytänyt mitään. Voitteko auttaa minua?
 
nimim. Neuvoton

 
Hyvä nimim. Neuvoton,
 
Notaatio-sovelluksia voidaan käyttää ainoastaan musiikin nuotintamiseen. Säveltämiseen liittyvät valinnat (kuten mitä säveliä biisiinsä laittaa, missä järjestyksessä ne sinne latoo sekä mille instrumentille ne kirjoittaa) on toistaiseksi säveltäjän tehtävä itse.
 
Kehitystiimimme Oy Codamusic Ab:ssä työskentelee yötä päivää uuden plug-inin parissa, jonka tulisi tuottaa etsimäsi toiminto Finale-nuotinnusohjelmaan. Toivomme saavamme toimivan version jo Finale 2006-versioon.
 
Tällä haavaa ainoa keino sävellyksesi parantamiseksi on seuraava. Valitse "Mass Mover"-työkalu. Valitse "Edit"-valikosta komento "Select All" ja paina "Delete"-näppäintä tietokoneesi näppäimistöltä. Tämän toiminnon jälkeen biisisi ei kuulosta enää yhtä paskalta. Sivuvaikutus on tosin se, että sinulla ei ole enää biisiä - tämä on juuri se suurin haaste jonka parissa työskentelemme.
 
Odotellessasi uutta plugaria, suosittelemme jonkin virkistävän ja kehittävän harrastuksen, esim. kalastuksen pariin hakeutumista. Älkää ottako enää yhteyttä meihin, me otamme yhteyttä teihin!!
 
Ystävällisin terveisin,
 
Tohtori Dominantti
Oy CodaMusic Ab Finland, tukipalvelut
 
EDIT: typo
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=39&t=87682