Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:toyopet
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Hanuri mikitys?
Aika:26.01.2005 11:46
Moikka
 
Mulla on sounder forte mikit.
 
>Välikommentti sounderin mikkeihin. Saundi on "ihan ok", >eihän pari tuhatta suomalaista hanuripaavoa voi olla kovin >väärässä.
 

 
Langattomia tzydeemejä en ole nähnyt missään kaupattavan ko soittimeen, mutta jos sellainen sopuhintainen löytyisi, joka siirtää 3 kanavaa audiota ja midin ilmassa mixerille, ostaisin heti.
 

 
Hanuripaavo
Mika

No heti tuohon soundipuoleen, että se ei todellakaan ole OK sounderin mikeillä. Minullakin on kaksi haitaria molemmat sounderin mikeillä. Tosin pariin vuoteen en ole niitä käyttänyt muualla kuin harkoissa.
Meinasin ostaa sen AKG:n joutsenkaulan mitä monessakin tekstissä on mainostettu mutta sitten iski nuukuus ja ostin t.bone mikä lie malliltaan joutsenkaula, 52?kpl. Ostin kaksi kun meinasin kahdella laittaa mutta yllättäen yksikin riittää keskelle. Ja sounderiin verrattuna ääni on mahtava, casotossa. suorassa 4äk:ssa toimii taasen paremmin tuo AudioTechnican konkkamikki (en muista mallia, vanha), jonka taajuustoisto sopii sille paremmin. Eli voitaneen sanoa, että kannattaa testata mikä mikki sopii omaan korvaan ja haitariin parhaiten.
 
Langattomia systeemeitä on ollut markkinoilla. Ei midiä mutta mikkejä. Sennheiserin härveleillä. Siinä oli 4 mikkiä yhteensä vai olisiko ollut 3 ja master volume. Kuitenkin tulitikkurasian kannen kokoinen lätkä haitarin koppaan muutaman millin paksu ja siinä 4 liukua, joista mikkien balanssit sai säädettyä. Matti Luomala Kyyjärveltä ainakin 10 vuotta sitten markkinoi kyseistä systeemiä.
 
Ja jos tässä jossain vaiheessa saisi tuon oman mikkiprojektin siihen valmiiseen vaiheeseen, niin siihen tulee ainoastaan diskanttipuolelle 2 dynaamista mikkiä ja koppaan XLR-liitin, mikit rinnan kytkettyinä (toimii, on testattu). SIihen voi sitten joko tökätä piuhan suoraan tai sitten laittaa langattoman lähettimen, joita saa suht edulliseen hintaan. Oikeastaan puuttuu vain se varakoppa, kun ei tuota alkuperäistä viitsi rei'ittää. Niin no puuttuu ne mikkikapselitkin mutta on sentään jo malli tiedossa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=49347