Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tsugu Way
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Auttakaa "aloittelijaa"
Aika:05.12.2004 10:30
Olen varmaan todella myöhäissyntyinen tässä asiassa, mutta olen viime aikoina alkanut tuntea (jostain kumman syystä) lievää mielenkiintoa herraan nimeltä Yngwie J. Malmsteen. Tähän varhaiskeski-ikään mennessä en ole siis koskaan (voitteko uskoa) kuunnellut kyseistä artistia. Olen aina pitänyt miestä turhana tiluttajana, joka soittaa miljoona nuottia sekunnissa. Itse kun olen enemmän näitä Slowhand-miehiä, en ole voinut sietää moista.
 
No, jokatapauksessa nyt kun olen taas jatkanut kitaransoitonopettelua, olen tarkoituksella koittanut kuunnella myös muitakin kitaristeja kuin vanhat blues-miehet. Näin ollen lainasin kirjastosta kokeeksi Rising Forse/Odyssey-levyn. Alkuhämmennyksen jälkeen ainakin eka biisi (Rising Force) alkaa osua ja upota. Ja se soolo. Jumalauta, että upeaa tilililua (siis positiivisessä mielessä).
 
Katselin tuossa haku-koneella, että mitä täällä on kirjoitettu Ynkasta ja en löytänyt oikein mitään tietoa levyistä näin aloittelijalle. Joten kysymykseni siis kuuluu: Mikä/mitkä levyt ovat Ynkän uran merkkiteoksia? Mistä kannattaa aloittaa tutustuminen? Mitkä kannattaa jättää ostamatta/lainaamatta? Entä sitten kitarointi. Onko Ynkällä mitään sellaisia biisejä, joita tälläinen aloittelija-harrastaja-kitaristi voisi yrittää opetella? Vai täytyykö ensin hioa ensin tekniikkaa vielä toisestkin viisi vuotta?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=78037