Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tulus
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Celestion kaijutin?
Aika:23.01.2003 14:51
Lueskelin 'vanhoja' artikkeleita kaijuttimen vaihdosta Line6:toseen, siellä oli eräs vaihtanut Lineen Celestionin
kaijuttimen ja sanoi soundin parantuneen. Jutuissa ei selvinnyt että mikä malli Celestioneista olisi sopiva, onko OHMi:luku tärkeä ja
tarviiko line jonkun ohjelmapäivityksen kajarivaihdoksen vuoksi. Omani on tämä ns. vanhempi Fleku2 jossa on Linen oma kaijutin. Tykkään kyllä linen soundista, muttä ainahan
uudistus kiinnostaa.

 
Viimeisimmät '2002'-flextonet sisältää 8ohmin G12H-90'-celestionit ja tuon uusimman 2.4-softan. Vanhemmissa flexuissa on punaiset Eminencet ja versio on 2.2. Nuo celestionit kuulemma toistaa alapäätä paremmin ja "cuttaa" paremmin livenä verrattuna Eminenceihin. Kaikin puolin kuulemma potkii paremmin.
 
Itseäni kiinnostaisi myös kajarien vaihto tuohon 2x12"-flexuun koska nykyisillä kajareilla bändivoluumilla alapääräminä meinaa kiusata muutamalla vahvarimallinnuksella vaikka bassot on nollilla jne. Olisi ihan mukava testata flexua esim. Vintage30'eillä..
 
Ja tuo 2.4-softapäivitys ei ole kai välttämättömyys kajarivaihdoksen yhteydessä. Tuo uusin 2.4-versio jakaa ainakin linen foorumilla mielipiteitä ja monet ovat pysytelleet tuossa 2.2-versiossa uusien kajarien kera.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=18554