Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Akiman
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Bathory
Aika:08.10.2004 08:52   (muokattu 20.02.2005 23:16)
Tomas "Quorthon" Forsberg on kuollut, mutta Bathory elää ikuisesti omassa musiikissaan ja vaikutuksissaan. Se on silkkaa totuutta, josta kukaan ei voi paeta, vaikka haluaisikin ja senpä takia yhtyeestä puhuminen ei ole lainkaan mahdoton ajatus, sillä en aihetta tälle löytänyt.
 
Bathorysta löytyy monia puolia ja laajaan tuotantoon tutustuminen vaatii tyhjistä lähtökohdista alkaen aikaa, mutta aikojen saatossa alusta alkaen mukana olleet ovat varmasti tutustuneet kaikkiin eri evoluution muotoihin, joiden kaikkien sulattaminen saattaa olla myöhempään tutustuneille mahdottomuus, kun taas vanhemmasta aloittaneille uusi aika voi olla vaikeampi ja mielenkiinnottomampi kohde.
 
Mitenkäs sitten ihmisillä täällä? Uppoaako Bathoryn black/death/thrash-hybridi vai ennemmin myöhempi viikinkimetallinen aikakausi, ellei jopa molemmat? Omasta puolestani voin sanoa tukevani molempia ja näin ollen suosikit jakautuvat eri aikakausiin. En tässä sen enempää turhia höpise, mutta totean Blood Fire Deathin, Hammerheartin ja Twilight Of The Godsin olevan itselleni merkittäviä ja monella tapaa tärkeitä albumeja puhtaassa erilaisuudessaan ja tyylissään.
 
Eikä unohdeta myöskään tätä:
 
BATHORY Tribute Night
 
Pe 22.10. Klubi, Turku (Humalistonkatu 8 A)
MOONSORROW plays Viking Metal Bathory
HELLBOX plays Black Metal Bathory
 
Liput 6e. K18. Klo 21. Happy hour klo 21-23.
 
Tapahtuman tuotto ohjataan suoraan Turun Ensi- ja Turvakoti ry:lle. Lahjoitus suoritetaan lahjakorttina paikalliseen soitinliikkeeseen.
 
np. Bathory :: Blood Fire Death :: 2. A Fine Day to Die
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=73127