Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Akiman
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:King Diamond
Aika:02.10.2004 21:55   (muokattu 20.07.2005 03:33)
Aioin alunperin aloittaa juttua herran uudesta livesta, mutta laitetaanpa aiheeksi Kuningas kokonaisuudessaan, vaikka aloitusviesti juuri tätä tuoretta tuplaa koskettaakin.
 
King Diamondin uutta tuplaliveä näkyi kaupoissa jo aiemmin viime viikolla ja ostin omani vasta eilen, joten kokonaan en ole ehtinyt vielä kuuntelemaan, mutta erittäin hyvät ensivaikutelmat olen saanut. Enpä havainnut elossa olevaa topicia ja netti vähän temppuilee, joten laitetaanpa tämä tähän.
 
CD 1:
01. Funeral
02. Mansion in Darkness
03. The Family Ghost
04. Black Horsemen
05. Spare This Life
06. Mansion in Sorrow
07. Spirits
08. Sorry Dear
09. Eye of the Witch
10. Sleepless Nights
 
CD 2:
01. The Puppet Master
02. Blood to Walk
03. So Sad
04: Living Dead (outro)
05. Welcome Home
06. Invisible Guest
07. Burn
08. Introductions
09. Halloween
10. No Presents for Christmas
 
Kiing Diamondin kaltaisen pitkään soittaneen tapauksessa on melkoisen vaikeaa koota kaikille mieleistä pakettia, kun sellaista ei varsinaisesti ole aiemmin tullut. Aikamoista valtaahan tässä paketissa on muutamilla albumeilla ja todella paljon jäi itselle mieluisia kappaleita pois, joten 3CD Iced Earthin tapaan ei olisi ollut mitenkään mahdoton ajatus, mutta ehkäpä sitä kunnon DVD pakettiakin tullaan näkemään joskus myöhemmin.
 
Kaikkein tärkeimpiä seikkoja ovat tietenkin nuo soitannalliset ja soundilliset, joiden suhteen en itse kovin pahaa sanottavaa löydä osan kuunneltuani. Kingin ääni on yhtä kovassa vedossa kuin levyilläkin ja soitto kulkee mukavasti, Andy LaRocquen kaltaisia soittajia on mukavaa kuulla välillä muussakin muodossa kuin studiossa väännettynä. Soundillisesti ja yhteensoiton kannalta tämä 2CD kokonaisuus vaikuttaa oivalta, mutta pitänee kuunnella vielä useaan otteeseen läpi, kun ei ole tosiaan ensimmäinenkään vielä takana, mutta eiköhän tämä Live ole jonkun toisenkin soittimeen jo eksynyt.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=72680