Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:musamies
Alue:Muut soittimet
Aihe:laulukamat
Aika:18.09.2004 11:04   (muokattu 18.09.2004 11:05)
Solistille pitäs saada halvalla sellaset laulukamat, että ääni piisaa rokkipändin reeneihin. Ideoita? Aktiivikaappi? NImen omaan halavalla.
 
Oisko aika edulliset "laulukamat" jos on riittävän laajalla taajuustoistolla varustettu tehokas bassovahvistin, jossa erillinen diskanttielementti, niin laulais sen kautta?
 
Joskus omissa treeneissä on tullut käytettyä yhtä ylimääräistä 18 tuumaisella Fanen elementillä olevaa kaappia + HH diskanttidraiveria köyhän miehen laulukamoina & bassovahvistimena, eikä ole mitenkään hassummalta kuulostanut.
 
Yhdet huonoimmista laulukamoista mitä olen nähnyt/kuullut on Toa merkkisillä kaiuttimilla varustetut.
 
Treenikämpällä tuli tehtyä vuosia sitten sellainen ratkaisu, että rumpali soitti eri huoneessa. Hänen huoneessa oli tuo 18" + torvi yhdistelmä. Basistin ja minun huoneessa oli Hammondin alkuperäiset kaiutinelementit laitettu huoneeseen kuuluvaan kiinteään kaappiin - ei mihinkään kaiutinkaappiin, vaan oikeaan kaappiin, jossa oli aikamoinen kotelotilavuus.
 
Kummankin huoneiden ämyreitä syötti vanha putkivahvistin. Ei ollut hassumman kuuloinen ratkaisu kun huomioidaan, ettei oltu juurikaan pelimerkkejä panostettu asiaan.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=71452