Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jussi Guitar
Alue:Livetoiminta
Aihe:Keikalle
Aika:25.08.2004 10:04
Näistä monen bändin nuorisokekkereistä pitää vaan sanoa sen verran että kun se vaihto tehdään yleensä läpsystä niin sinne ei tarvi kaikkien rynnätä sähläämään, riittää että sinne menee ne joilla menee aikaa siihen touhuun esim rumpalin pitää yleensä ruuvata pellit jne. ja soolokitaristilla on niitä pedaaleja yms. ja hyvänä tapana vois pitää sellastakin että sielä ei missään vaiheessa ole koko bändi lavalla säätämässä laitteitaan.
 
SILLOIN KUN KOKO BÄNDI ON LAVALLA YLEISÖ ODOTTAA ETTÄ SOITTO LÄHTEE, EI SIELÄ SILLOIN ENÄÄ VIRITETÄ KITAROITA VAAN SOITETAAN.
 
mikään ei ole niin tyhmän ja ärsyttävän näköistä kun viis äijjää seisoo lavalla ja säätää kamoja siinä lähtee valitettavasti aika moni kattelemaan muita maisemia. Moni tekee nimenomaan noissa nuoriso kekkereissä siten että päättää jo kotona että katsoo vähän aikaa niitäkin bändejä joissa kaverit ei soita mutta jos sielä vaan 5 äijää ruuvaa vehkeitä 10min niin kyllä se nurkkapullo vie voiton parissa minuutissa ku ei mitään tapahdu ja äijjät siesoo jo lavalla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=67501